Serviciu activ

Politica de confidențialitate

Atunci când un utilizator apelează la serviciile de reîncărcare ale site-ului www.cartela.tel îi vor fi solicitate numărul de telefon (pentru identificarea operatorului de telefonie mobilă) și adresa de e-mail (pentru a trimite confirmarea plății și factura aferentă valorii de reîncărcare).

Toate cererile formulate pe site-ul www.cartela.tel vor include automat adresa dvs. de e-mail în baza de date a newsletter-ului companiei. Pentru „Dezabonare” trebuie doar să ne comunicați în scris acest lucru folosind adresa de e-mail a companiei office@cartela.tel. Nu trimitem mesaje comerciale nesolicitate (spam-uri).

În situația în care, utilizatorul contactează echipa Cartela.tel, vom avea acces la adresa de IP a device-ului dvs, la tipul de browser și device folosite. Aceste date sunt prelucare prin intermediul cookie-urilor – despre acest subiect puteți găsi multe informații accesând pagina destinată politicii de utilizare a cookie-urilor.

De asemenea, în momentul în care nu finalizați o comandă pe site-ul www.cartela.tel, pe adresa de e-mail introdusă veți primi un scurt reminder cu privire la comandă. Ne dorim să vă ținem la curent cu acțiunile dvs. efectuate pe site-ul www.cartela.tel. Dacă doriți în mod expres să nu primiți aceste e-mailuri, ne puteți scrie la gdpr@cartela.tel.

Security of personal data

According to the requirements of Law no. 677/2001 for the protection of persons regarding the processing of personal data and the free movement of these data, amended and supplemented and of Law no. 506/2004 regarding the processing of personal data and the protection of privacy in the electronic communications sector, we have the obligation to manage safely and only for the specified purposes the personal data that our clients provide us.

The information included in the order form will be used to send order confirmation, promo information, etc.

Ne obligăm să nu facem publice și să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri. Conform legii nr. 677/2001 clientul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către www.cartela.tel.

Vânzătorul îşi rezervă dreptul a folosi informaţiile furnizate de către Cumpărător în vederea realizării contractului la distanţă. Vânzătorul îşi rezervă dreptul, în baza acordului prealabil al Utilizatorului, de a stoca şi folosi în interes propriu, în scopul realizării activităţilor de marketing, informare, facturare sau alte asemenea, orice informaţie furnizată de către Cumpărător prin intermediul site-ului www.cartela.tel. De asemenea, el nu va furniza niciunei terţe părţi informaţiile primite de la Cumpărător, cu excepţia partenerilor agreaţi, furnizori de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la Cumpărător.

When using the Seller's website, the user / Buyer will provide the Seller with personal information that he will only use in completing the order, in the preparation of the delivery, in case of any doubts that may arise and in informing the Buyer about any special or new range of products.

Toate informațiile personale pot fi șterse din baza noastră de date printr-un e-mail trimis la adresa office@cartela.tel în care specificați că doriți acest lucru.

Ești pregătit să încarci?

"